Cum îmi anulez sau șterg contul și cum trec la un abonament redus?

Poți anula un abonament la CVapp.ro chiar pe site-ul nostru, fără a te mai conecta la aplicație. Vizitează pagina Contactați-ne de aici, unde faci clic pe opțiunea „Anulează abonamentul” din meniu. 

Acolo, vei vedea o opțiune de căutare a contului tău pe baza adresei tale de e-mail. Dacă adresa ta de e-mail este identificată, poți face clic pe butonul de anulare a abonamentului. După ce faci clic pe buton, îți trimitem un e-mail de confirmare. Va trebui să confirmi anularea conform pașilor indicați în e-mail. Dacă nu primești e-mailul în câteva minute, încearcă în folderul de spam sau caută „CVapp.ro” în mesajele din inbox.

Dacă adresa ta de e-mail nu este identificată, îți recomandăm să cauți o altă adresă de e-mail pe care ai fi putut să o utilizezi. Dacă tot nu reușești sau dacă nu primești un e-mail de confirmare, poți încerca să anulezi abonamentul din aplicație pe baza pașilor următori sau ne poți contacta echipa pentru a cere ajutor.

Cum să-ți anulezi contul sau cum să treci la un abonament redus din aplicație

Îți poți anula abonamentul sau îl poți trece oricând la o versiune redusă, direct din aplicație. Dacă te-ai conectat și vrei să treci la un abonament redus, fă clic întâi pe meniul derulant din colțul din dreapta sus și apoi pe Setări cont. Nu uita că ștergerea contului este o operațiune permanentă și că ți se vor șterge informațiile. Vezi imaginea de mai jos.

Poți opta să păstrezi setările actuale, poți trece la o versiune redusă sau îți poți șterge contul.

Ce se întâmplă după ce anulez contul sau trec la un abonament redus?

După ce confirmi anularea, vei avea acces premium timp de 30 de zile de la ultima plată lunară sau timp de 7 zile de la ultima plată în regim de probă. Odată ce îți expiră abonamentul premium, contul tău trece la versiunea gratuită.

Poți oricând să te reconectezi la CVapp.ro pentru a-ți edita sau accesa CV-ul, a utiliza toate funcțiile noastre gratuite, cum ar fi distribuirea CV-urilor și căutarea de locuri de muncă, precum și pentru a trece iar la un abonament superior oricând dorești.

Cum pot să îmi șterg definitiv contul?

 Dacă vrei să îți ștergi contul definitiv, derulează pagina Setări cont până în partea de jos și fă clic pe Șterge contul. Vezi imaginea de mai jos.

Ștergerea contului CVapp.ro este ireversibilă. Odată șters, echipa noastră de asistență nu îți mai poate recupera datele din CV sau din scrisoarea de intenție.