CV-ul sau scrisoarea mea de intenție va fi public(ă)?

Când creezi un CV sau o scrisoare de intenție pe CVapp.ro, doar tu și persoanele cărora le distribui veți avea acces la aceste documente. 

Echipa noastră de asistență și personalul tehnic pot să îți acceseze CV-urile și scrisorile de intenție pentru a te ajuta să rezolvi anumite probleme, pentru a colecta date în scopul dezvoltării de noi funcții sau marketing și pentru a răspunde la întrebările pe care le ai despre aplicație. După ce ștergi CV-ul sau scrisoarea de intenție, ștergerea rămâne definitivă. Nu putem recupera documentele șterse.

Află mai multe aici despre distribuirea CV-ului și descărcarea scrisorii de intenție. 

Ștergerea și/sau setarea unui CV ca privat 

După ce distribui un URL, CV-ul tău nu mai este privat. Practic, cineva poate copia și distribui acel URL în viitor.

Dacă ai distribuit un URL, dar vrei să ai siguranța că CV-ul nu mai este accesibil la acel URL, cea mai bună soluție este să duplici CV-ul care a fost distribuit și apoi să îl ștergi. Astfel, te asiguri că CV-ul va fi asociat cu un URL care nu a fost încă distribuit. 

Odată ce un CV este șters, URL-ul anterior va fi redirecționat către o pagină 404. 

Nu uita că poți descărca CV-ul în format Word. 

Din când în când, este posibil să te întrebăm dacă dorești să-ți trimiți CV-ul partenerilor noștri, de exemplu, ZipRecruiter. Distribuirea CV-ului nu va fi niciodată o opțiune implicită și îți vom spune clar că aceasta este o opțiune pe care trebuie să o folosești din proprie inițiativă. Îi îndemnăm pe toți cei preocupați de confidențialitate să consulte evaluările și recenziile noastre excelente de pe Trustpilot

Dacă ai alte întrebări despre confidențialitate, te rugăm să consulți politica noastră de confidențialitate sau condițiile de furnizare a serviciului.