Cum îmi pot previzualiza CV-ul și scrisoarea de intenție?

Pe măsură ce începi să adăugi conținut în CV și în scrisoarea de intenție, poți previzualiza oricând documentul din model pe pagina de previzualizare. Editările tale sunt redate în timp real în modul de previzualizare. 

Dacă vrei un format de previzualizare mai mare, poți și să faci clic oriunde pe pagina de previzualizare pentru a vedea o versiune mai mare a CV-ului sau a scrisorii de intenție. Vezi imaginea de mai jos.

Nu uita să consulți toate modelele noastre de aici! Dacă nu îți place cum iese CV-ul, e de ajuns un simplu clic pe un buton și vei vedea un model cu totul nou. 

Stai puțin! Nu uita să citești newsletterul nostru, unde găsești o mulțime de sfaturi excelente – și recente – despre CV-uri și carieră. La fiecare două săptămâni, specialiștii noștri în carieră adună cele mai bune sfaturi despre CV-uri și joburi și le trimit direct în inboxul tău. Vei găsi acolo trucuri pentru dezvoltarea profesională, metode de căutare a unui loc de muncă, studii despre CV-uri, sugestii pentru productivitate și sănătate mintală și multe altele. Și toate pot fi citite în doar max. 15 minute!

Te poți abona la newsletter (sau dezabona) în setările contului, după cum vezi chiar în imaginea de mai jos.