Cum îmi pot încărca sau edita fotografia din CV?

Majoritatea modelelor de design de pe CVapp.ro au opțiunea de a include sau nu o fotografie profesională.

Cum adaugi o fotografie la CV-ul tău

Pentru a adăuga o fotografie la CV-ul tău, conectează-te la cont și fă clic pe CV pentru a-l edita. De acolo, fă clic pe prima secțiune numită Detalii personale. 

În secțiunea cu informații personale, vei vedea și opțiunea de a încărca o fotografie. De asemenea, poți încărca fotografii diferite pentru CV-uri diferite din același cont. Cu această nouă funcție, îți poți personaliza rapid poza pentru fiecare post la care candidezi. În plus, ne face plăcere să îți oferim și un nou instrument de eliminare a fundalului, cu care poți transforma orice fotografie de-a ta într-o fotografie tip portret potrivită pentru un CV profesionist. 

Mai jos vei vedea o imagine din aplicație, care îți arată cum să editezi fotografia. 

Ideală pentru CV este una pătrată, cu un raport de 1:1 și cel puțin 600 x 600 pixeli. În plus, ai și câteva opțiuni cu care o poți ajusta după ce ai încărcat-o. Dacă ai probleme la încărcare, încearcă un alt browser și vezi dacă reușești. Vezi imaginea de mai jos. 

Editarea fotografiei din CV

După ce încarci fotografia într-un CV pentru prima dată, ea va fi disponibilă pentru utilizare în mai multe modele și în diferite versiuni ale CV-ului tău. Poți ajusta imaginea și modifica și elimina fundalul. Poți șterge oricând fotografia din editorul de CV-uri sau poți încărca oricând o fotografie nouă.