Scrii CV-uri sau oferi feedback?

Mai vrei ajutor pentru CV? Deși nu oferim un serviciu de rescriere a CV-urilor, acum poți să beneficiezi de o evaluare specializată a CV-ului tău! Această opțiune este accesibilă în secțiunea Oferte din fiecare cont CVapp.ro. Trebuie doar să accesezi antetul din pagina de cont, să navighezi la secțiunea „Oferte” și să consulți toate oportunitățile excelente disponibile acolo. 

De asemenea, îți oferim o bibliotecă plină de resurse special pentru reușita ta profesională:

  • Exemple- Profită de colecția noastră cu peste 250 de exemple de CV-uri editabile și organizate după domeniu. Câștigă timp și folosește direct un exemplu la început.
  • Blog- Îți recomandăm cu căldură să ne vizitezi blogul – acolo, vei găsi cele mai recente și mai bune sugestii pentru redactarea unui CV și căutarea unui loc de muncă. Căutăm răspunsuri la toate întrebările mai frecvente și depunem mari eforturi pentru a oferi cele mai utile și avantajoase sfaturi posibile. 
  • Cum se completează un CV- Utilizează cartea noastră digitală și interactivă, cu capitole dedicate celor mai importante secțiuni ale unui CV, dar și reguli, sugestii, exemple gratuite și multe altele.
  • O altă caracteristică nouă și utilă a creatorului nostru de CV-uri este instrumentul de recomandare a abilităților. Poate că nu știi exact ce abilități să treci în CV – însă, când ai algoritmii noștri de învățare automată alături, CVapp.ro îți rezolvă toate problemele. Creatorul nostru de CV-uri va sugera automat abilități probabile în partea de sus a secțiunii. Pe măsură ce le adaugi, sistemul va analiza setul actual și va sugera noi abilități relevante, pe care le poți plasa unde dorești și cărora le poți ajusta nivelul.

Editorul titlurilor de secțiune simplifică și mai mult redactarea CV-ului, permițându-ți să îl personalizezi după bunul plac. 

Nu uita să citești și newsletterul nostru, unde găsești o mulțime de sfaturi excelente – și recente – despre CV-uri și carieră. La fiecare două săptămâni, specialiștii noștri în carieră adună cele mai bune sfaturi despre CV-uri și joburi și le trimit direct în inboxul tău. Vei găsi acolo trucuri pentru dezvoltarea profesională, metode de căutare a unui loc de muncă, studii despre CV-uri, sugestii pentru productivitate și sănătate mintală și multe altele. Și toate pot fi citite în doar max. 15 minute!

CVapp.ro nu îți oferă o mulțime de resurse pe care să le citești și să le folosești cum vrei. Ai și posibilitatea de a distribui un link la CV-ul tău. Poți să le trimiți CV-ul și să le ceri părerile colegilor, consilierilor profesionali, prietenilor de încredere sau chiar și părinților sau rudelor. Dacă le ceri feedback sau îi rogi să-ți revizuiască CV-ul înainte de a-l trimite unui angajator, profiți de o modalitate excelentă de a corecta greșelile sau de a identifica acele părți din CV care necesită mai mult efort. În plus, îți prezentăm noua și incredibila funcție din creatorul de CV-uri, care te va ajuta să fii și mai bine pregătit pentru interviurile de angajare: Școala de interviuri!Ea îți oferă diverse instrumente utile, inclusiv simulări de interviu, pe baza cărora poți dezvolta strategii de succes pentru această etapă a angajării. Cu Școala de interviuri, poți crea un plan personalizat pentru a avea mai multe șanse de succes. De ce să nu mergi la sigur? Descoperă azi Școala de interviuri!

În plus, mai poți beneficia de o funcție unică: statisticile de distribuire a CV-ului, datorită cărora poți vedea cine ți-a vizualizat CV-ul, din ce locație și cât timp. Astfel, poți măsura eficiența CV-ului tău și poți face modificări dacă este cazul. Instrumentul de monitorizare a locației oferit de această funcție îți va permite să ții evidența oportunităților globale și să identifici potențialii angajatori în funcție de oraș/țară. Acum, ai siguranța că nu vei trece cu vederea recrutorii cu adevărat interesați!