Cum mă conectez la CVapp.ro?

După ce începi să creezi un CV pe CVapp.ro, trebuie să revii și să te conectezi pentru a-ți accesa CV-urile și a continua editarea. 

Ghid pentru conectare și soluționarea problemelor

Pasul 1: Accesează acest link.

Pasul 2: Introdu adresa ta de e-mail sau fă clic pe opțiunea de conectare cu un profil din rețelele de socializare. Vezi imaginea de mai jos.

Pasul 3: Caută linkul magic în e-mail și dă clic pe butonul sau linkul din e-mailul respectiv. Vezi imaginea de mai jos.

SCURT ȘI LA OBIECT - ai intrat!

📌Sfaturi profesionale pentru soluționarea problemelor la conectare

Dacă te-ai înscris pe CVapp.ro în trecut, dar ai probleme la conectare, mai jos găsești câteva sugestii care te pot ajuta:

  • Dacă adresa ta de e-mail nu este acceptată și te-ai înregistrat cu Facebook sau LinkedIn, verifică dacă folosești adresa de e-mail asociată unuia dintre aceste profiluri. 
  • Dacă adresa de e-mail este acceptată, dar nu primești e-mailul cu linkul magic, verifică folderul de spam sau caută „CVapp.ro” în mesajele primite.
  • Linkul magic este valabil doar 48 de ore. După ce expiră linkul, va trebui să te conectezi din nou cu adresa de e-mail pentru a primi un nou link magic.
  • Dacă încerci să te înregistrezi la unul dintre brandurile noastre locale, dar te-ai înregistrat inițial la Resume.io, vei observa că te redirecționăm către Resume.io atunci când încerci să te conectezi. Va trebui să folosești o adresă de e-mail diferită pentru a te înregistra la un brand local. Poți afla mai multe despre personalizarea limbii pe CVapp.ro aici.

Dacă ai aplicat toate aceste sfaturi și tot nu te poți conecta, nu-ți face griji. Ia legătura cu echipa noastră și noi vom face tot posibilul să te ajutăm să îți găsești contul sau să creezi o parolă temporară.