Ce îmi oferă un abonament premium?

Un cont premium îți oferă acces complet la toate funcțiile premium ale site-ului, dar și acces total la o selecție tot mai mare de modele de CV și scrisori de intenție care conving angajatorii, posibilitatea de a descărca în PDF și Docx, și multe altele. Pe lângă modelele noastre de CV-uri premiate, oferim acum și 18 modele inovatoare și inedite de scrisori de intenție. Mai jos ai o listă cu cele mai utile funcții la care ai acces cu un cont Premium: 

Funcții de abonament premium

  • Fără limită pentru CV-uri și scrisori de intenție
  • Toate modelele și culorile premium
  • Fără limită la descărcări în format PDF

De asemenea, anunțăm cu mândrie lansarea noii noastre funcții Oferte în cadrul fiecărui cont CVapp.ro. Cu această funcție, îți dezvolți cariera dincolo de sfera obișnuită: ai recenzii ale CV-urilor din partea experților, servicii educaționale și chiar și avantaje în afaceri. Trebuie doar să accesezi antetul din pagina de cont, să navighezi la secțiunea „Oferte” și să consulți toate oportunitățile excelente disponibile acolo.

Nu uita să utilizezi noua noastră funcție Statistici, unică în domeniu, care îți permite să urmărești vizualizările CV-ului pe termen scurt și lung. Află cât timp ți-a vizualizat cineva CV-ul și din ce locație. Ai posibilitatea de a găsi oportunități globale în funcție de orașul/țara în care se află cititorii CV-ului tău, așa că ai și ocazia de a nu-i trece cu vederea pe recrutorii interesați! Evaluează interesul cititorilor pe baza schimbărilor din tendințele de vizualizare a CV-ului și operează modificări când consideri că este cazul. 

În plus, nu uita să utilizezi extensia Chrome pentru sistemul de urmărire a joburilor! Acum, poți salva oportunități și anunțuri ori de câte ori le vezi, cu un simplu clic. Este foarte simplu de utilizat:

  • Instalezi extensia din magazinul Google Chrome oficial (gratuit)
  • Te conectezi la cont
  • Cauți anunțuri pe internet
  • Salvezi joburile în colțul din dreapta sus al browserului
  • Apoi, intri în panoul sistemului de urmărire a joburilor. Asta-i tot!

Avem și regimuri de abonament flexibile. Poți începe cu un abonament de probă de 7 zile și apoi alegi să te înscrii într-un plan pe 6 luni sau pe un an. Citește mai multe despre prețuri aici. 

Cum îmi anulez abonamentul premium?

Poți anula oricând abonamentul premium din Setările contului, aflate în colțul din dreapta sus al aplicației.  Fă clic aici pentru a afla mai multe despre trecerea la un abonament redus sau anularea contului din aplicație. Dacă treci la regimul gratuit, te poți conecta ca înainte la CVapp.ro pentru a accesa și edita gratuit CV-ul sau scrisoarea de intenție, însă poți și să treci oricând la abonamentul premium.