Cum îmi pot duplica sau multiplica CV-ul sau scrisoarea de intenție?

Poți crea un număr nelimitat de CV-uri și scrisori de intenție cu abonamentul premium. Abonamentul nostru gratuit îți permite să creezi un CV și o scrisoare de intenție, pe care le poți edita constant. 

De ce te-ar interesa?

Personalizarea CV-ului și scrisorii de intenție pentru postul specific la care candidezi îți crește șansele de a te angaja. Această meticulozitate arată că ți-ai făcut timp să înțelegi rolul și îți oferă posibilitatea de a-ți armoniza în detaliu conținutul CV-ului și scrisorii de intenție cu fișa postului. Vizitează blogul nostru, „The Elevator”, pentru mai multe sfaturi utile. 

Editarea și gestionarea versiunilor CV-ului și ale scrisorii de intenție în CVapp.ro este cel mai rapid și mai simplu mod de a face acest lucru! 

Crearea de duplicate ale CV-ului

Conectează-te la CVapp.ro și accesează panoul de bord al CV-urilor. Acolo, vei vedea o listă cu CV-urile tale. Fă clic pe butonul Duplicare. Vezi imaginea de mai jos.

Redenumirea CV-urilor și scrisorilor de intenție 

Redenumește întotdeauna versiunile diferite ale CV-ului și ale scrisorii de intenție. Ideea este să le dai denumiri care să te ajute să te organizezi când cauți un loc de muncă. De cele mai multe ori, utilizatorii noștri redenumesc documentele cu titlul postului la care candidează. Ideal este să-ți adaptezi diferite CV-uri și scrisori de intenție pentru diferite candidaturi. Poți redenumi CV-ul și scrisoarea de intenție prin clic pe denumirea documentului din panoul de bord. Vezi imaginile de mai jos. 

După ce vei duplica și redenumi CV-ul, poți începe să editezi noua versiune, iar CV-ul inițial va rămâne același. Vei avea posibilitatea să încarci o altă fotografie și să folosești și un model diferit. 

Consultă acest articol pe blogul nostru pentru a afla de ce ar trebui să îți personalizezi CV-ul pentru fiecare candidatură.