Cum îmi pot schimba modelul sau designul?

CVapp.ro oferă teme sau designuri diferite. Toate temele noastre se adaptează la conținutul CV-ului tău, așa că nu trebuie să te mai preocupi de schimbarea conținutului în funcție de fiecare design. Ne face plăcere să te anunțăm că am activat funcția de export Docx (Word) pentru apreciatul nostru model „Drumul spre Dublin”. 

După ce îți creezi CV-ul, poți schimba designul sau modelul într-o clipă. Mai întâi, accesează CV-ul pe care vrei să îl modifici și fă clic pentru a-l edita. În stânga, vei vedea diferite modele de CV din care poți alege. Vezi imaginea de mai jos.

Dacă previzualizezi întreaga pagină, poți schimba modelul prin clic pe pictograma „Selectează modelul” din partea de jos a ecranului. Vezi imaginea de mai jos.

Dacă te-ar interesa și mai multe moduri de a-ți personaliza CV-ul, ai și următoarele posibilități:

  • Selectează un model diferit.
  • Adaugă certificări și adu-ți la zi abilitățile pentru a-ți impresiona angajatorii, dar și potențialii clienți. Folosește instrumentul de recomandare a abilităților, cu care rezolvi totul în doi timpi și trei mișcări. 
  • Folosește selectorul de culori personalizate pentru a avea un CV absolut sclipitor. 
  • Activează-ți sau dezactivează-ți fotografia.
  • Schimbă limba.
  • Editorul titlurilor de secțiune simplifică și mai mult redactarea CV-ului, permițându-ți să personalizezi secțiunile după bunul plac. 

În plus, ne face plăcere să anunțăm că am adăugat PATRU noi modele atractive de CV-uri și scrisori de intenție, așa că fiecare candidat va beneficia de un aspect inedit. Cape Town are un sistem modern de culori contrastante și un font îndrăzneț, în timp ce Geneva își menține eleganța cu un text discret pe un fundal vivace. Lisabona este cel mai nou membru al familiei noastre creative, propunând o cromatică jucăușă și o atmosferă nautică. 

Pe lângă aceste noi modele atractive, oferim și o versiune îmbunătățită amodelului nostru Moscova.Vei observa că am adăugat o secțiune mai mare de abilități, astfel încât să îți poți etala cu ușurință atuurile, plus cadrane radiale care îi arată angajatorului cât de multă expertiză oferi. Totuși, cel mai  simpatic din noile versiuni este reprezentat de cele cinci fundaluri selectabile în degrade! Fie că îți place un violet pastelat sau o nuanță revigorantă de verde, aceste accente îți permit să creezi un CV pe care responsabilii de angajări nu se pot abține să nu îl citească. 

Pentru a afla mai multe despre cum să personalizezi CV-ul, consultă acest articol de blog.