Cum pot folosi cvapp.ro gratis?

Cvapp.ro oferă mai multe soluții pe care le poți folosi 100% gratis, fără să mai dai datele cardului de credit.

Lată ce îți oferă un cont gratuit:

  • Ne folosești creatorul de CV-uri pentru a crea un CV fantastic de la zero. Ai opțiunea de a descărca CV-ul în format PDF cu modelul Vancouver sau ca fișier text (TXT).
  • Redactezi o scrisoare de intenție în doi timpi și trei mișcări cu soluțiile noastre profesionale, cu propozițiile predefinite și sugestiile noastre și o descarci gratuit cu modelul nostru Vancouver sau în format TXT.
  • Distribui linkuri online la CV-ul tău.
  • Dai o raită prin biblioteca noastră cu modele de CV-uri. Ampla colecție vastă de CV-uri REALE este o excelentă sursă de inspirație.
  • Cauți pe internet joburi dintr-un singur loc, cu soluția noastră gratuită de căutare a joburilor oferită de Career.io (o găsești în tabloul de bord Resume.io, la secțiunea „Servicii”).
  • Te conectezi cont și-ți editezi/deschizi CV-ul sau scrisoarea de intenție oricând ai tu chef.

Cu 2,95 €, poți trece la versiunea de probă a contului premium, cu care creezi mai multe CV-uri și scrisori de intenție și le descarci cu oricare dintre modelele noastre create de experți. În timpul perioadei de probă, vei avea acces și la o serie de funcții premium timp de 7 zile.

După 7 zile, abonamentul de probă se reînnoiește automat și devine abonament lunar. Poți anula contul oricând din meniul „Cont” din colțul din dreapta sus al aplicației. S-ar putea să se perceapă anumite taxe pentru zilele în care ai putut utiliza serviciile și produsele noastre. Află mai multe despre planurile tarifare sau cum să anulezi sau să treci la o versiune redusă a contului în orice moment.

Distribuirea gratuită a linkurilor către CV-ul tău


Folosește CVapp.ro gratuit și profită ȘI de tematica noastră de design premium prin distribuirea de linkuri online către CV-ul tău. Un link online către CV-ul tău este o modalitate rapidă și ușoară de a-ți distribui CV-ul către potențialii angajatori sau persoane din rețeaua ta prin e-mail, mesaje sau chiar și SMS. Află mai multe despre distribuirea linkurilor online către CV-ul tău de aici.  

Descărcarea gratuită a fișierelor TXT

După ce creezi CV-ul pe CVapp.ro și vrei să-l descarci gratuit, poți descărca un fișier TXT.  Un fișier TXT este exact ceea ce pare. E doar textul CV-ului tău, fără design. După ce descarci fișierul TXT, îl poți deschide pe computer, selecta tot textul, apoi poți copia și insera textul într-un procesor de text, cum ar fi Word sau Google Docs. De acolo, poți ajusta formatul și stilul pe cont propriu, dar vei păstra fundamentele unui CV de excepție. Mai mult, poți descărca gratuit scrisoarea de intenție ca fișier PDF sau TXT. Acum, oferim 18 modele de scrisori de intenție noi și inovatoare, din care poți crea o combinație impresionantă cu modelul tău de CV. Pentru a descărca CV-ul sau modelul în format TXT, conectează-te la CVapp.ro și accesează panoul de bord. Fă clic pe linkul de sub meniul principal pentru fiecare CV sau scrisoare de intenție și descarcă fișierul TXT. Vezi imaginea de mai jos.

Poți oricând să te conectezi iar la CVapp.ro dacă dorești să-ți accesezi sau editezi CV-ul. În loc să pierzi timp căutând fișiere pe computer sau să începi CV-ul de la zero ani la rând, poți folosi oricând CVapp.ro în regim gratuit pentru a-ți actualiza CV-ul, chiar dacă treci la un abonament redus de la un plan premium. 

Pe lângă funcțiile gratuite prezentate aici, poți profita și de resursele noastre gratuite care te ajută să creezi un CV excelent și să te angajezi imediat:

  • Exemple de CV-uri - o colecție cu peste 250 de exemple de CV-uri adevărate organizate pe domenii de activitate.
  • Exemple de scrisori de intenție - o colecție cu peste 50 de exemple de scrisori de intenție gratuite din care poți învăța. 
  • Blog- cele mai recente sfaturi în materie de CV-uri, sugestii profesionale, modele gratuite și multe altele. Ne-am redenumit recent blogul „The Elevator”, pentru a reflecta mai bine scopul său, și anume, „elevarea” succesului tău pe cele mai înalte culmi. Citește încă 30 de bloguri noi numai din acest an!

Spune-ne dacă ai întrebări sau feedback despre utilizarea gratuită a site-ului CVapp.ro

Încercăm să oferim cele mai bune prețuri clienților noștri pe baza preferințelor personale și diverși alți factori. Drept urmare, planurile tarifare de la cvapp.ro pot varia în funcție de locație sau pot fi diferite de planurile de tarifare anterioare.