Cum pot folosi CVapp.ro gratis?

CVapp.ro oferă câteva instrumente pe care le poți utiliza 100% gratuit, fără a mai introduce datele cardului de credit. 

Cu planul gratuit, ai următoarele opțiuni:

  • Creezi un CV excelent de la zero cu ajutorul creatorului nostru de CV-uri, care te ghidează la fiecare pas. 
  • Scrii o scrisoare de intenție în unul dintre modelele noastre ușor de utilizat, concepute pentru a se potrivi cu CV-ul tău și descarcă-l gratuit în format PDF. 
  • Descarci CV-ul ca fișier TXT și apoi copiezi/inserezi informații și îl modelezi singur.
  • Distribui linkuri online la CV-ul tău
  • Cauți în colecția noastră de exemple de CV-uri. Colecția noastră vastă de CV-uri REALE este o sursă de inspirație excelentă.
  • Cauți locuri de muncă pe internet, totul într-un singur loc.
  • Te conectezi pentru a edita/accesa CV-ul sau scrisoarea de intenție.

Versiunea de probă oferă acces la funcții premium timp de 7 zile și se transformă automat într-un abonament lunar la reînnoire. Poți anula oricând contul din meniul aferent, aflat în colțul din dreapta sus al aplicației.

Distribuirea gratuită a linkurilor către CV-ul tău


Folosește CVapp.ro gratuit și profită ȘI de tematica noastră de design premium prin distribuirea de linkuri online către CV-ul tău. Un link online către CV-ul tău este o modalitate rapidă și ușoară de a-ți distribui CV-ul către potențialii angajatori sau persoane din rețeaua ta prin e-mail, mesaje sau chiar și SMS. Află mai multe despre distribuirea linkurilor online către CV-ul tău de aici.  

Descărcarea gratuită a fișierelor TXT

După ce creezi CV-ul pe CVapp.ro și vrei să-l descarci gratuit, poți descărca un fișier TXT.  Un fișier TXT este exact ceea ce pare. E doar textul CV-ului tău, fără design. După ce descarci fișierul TXT, îl poți deschide pe computer, selecta tot textul, apoi poți copia și insera textul într-un procesor de text, cum ar fi Word sau Google Docs. De acolo, poți ajusta formatul și stilul pe cont propriu, dar vei păstra fundamentele unui CV de excepție. Mai mult, poți descărca gratuit scrisoarea de intenție ca fișier PDF sau TXT. Acum, oferim 18 modele de scrisori de intenție noi și inovatoare, din care poți crea o combinație impresionantă cu modelul tău de CV. Pentru a descărca CV-ul sau modelul în format TXT, conectează-te la CVapp.ro și accesează panoul de bord. Fă clic pe linkul de sub meniul principal pentru fiecare CV sau scrisoare de intenție și descarcă fișierul TXT. Vezi imaginea de mai jos.

Poți oricând să te conectezi iar la CVapp.ro dacă dorești să-ți accesezi sau editezi CV-ul. În loc să pierzi timp căutând fișiere pe computer sau să începi CV-ul de la zero ani la rând, poți folosi oricând CVapp.ro în regim gratuit pentru a-ți actualiza CV-ul, chiar dacă treci la un abonament redus de la un plan premium. 

Pe lângă funcțiile gratuite prezentate aici, poți profita și de resursele noastre gratuite care te ajută să creezi un CV excelent și să te angajezi imediat:

  • Exemple de CV-uri - o colecție cu peste 250 de exemple de CV-uri adevărate organizate pe domenii de activitate.
  • Exemple de scrisori de intenție - o colecție cu peste 50 de exemple de scrisori de intenție gratuite din care poți învăța. 
  • Blog- cele mai recente sfaturi în materie de CV-uri, sugestii profesionale, modele gratuite și multe altele. Ne-am redenumit recent blogul „The Elevator”, pentru a reflecta mai bine scopul său, și anume, „elevarea” succesului tău pe cele mai înalte culmi. Citește încă 30 de bloguri noi numai din acest an!

Spune-ne dacă ai întrebări sau feedback despre utilizarea gratuită a site-ului CVapp.ro