Cum îmi pot distribui CV-ul și scrisoarea de intenție?

Când CV-ul este gata, poți utiliza CVapp.ro pentru a distribui gratuit un link online către CV-ul tău. Materialele tale sunt implicit private și sunt distribuite numai dacă alegi să folosești funcțiile de distribuire. Poți descărca cu ușurință un PDF cu scrisoarea de intenție și să le salvezi și să le distribui angajatorilor. 

Distribuirea unui link este o modalitate accesibilă și modernă de a trimite CV-ul și/sau scrisoarea de intenție prin e-mail, pe rețelele de socializare sau chiar prin SMS. Poți utiliza gratuit temele noastre de design premium online, fără a trece la un cont premium.

De asemenea, poți utiliza și o altă opțiune extrem de comodă, și anume combinarea CV-ului și scrisorii de intenție într-un singur document PDF. Astfel, eviți dezordinea, te organizezi și eficientizezi candidaturile la locuri de muncă. Vei găsi această nouă funcție în meniul derulant, la opțiunea „Mai multe”, în partea dreaptă a previzualizării CV-ului/scrisorii de intenție. Apoi, trebuie doar să alegi cele două documente pe care vrei să le combini – asta-i tot!

Cum se distribuie un CV

Fiecare versiune a CV-ului tău are propriul URL unic care poate fi distribuit. Dacă ai mai multe versiuni ale CV-ului, vei avea și URL-uri diferite pe care le poți distribui. 

Pentru a distribui un CV, accesează panoul de bord cu CV-uri și fă clic pe „Mai multe” din meniul derulant pentru a accesa opțiunea „Distribuie un link”. Poți accesa opțiunea „Distribuie un link” și prin clic pe secvența „...” din partea dreaptă jos a paginii de previzualizare. Vezi imaginea de mai jos. 

Acolo, vei vedea o pagină care îți oferă următoarele posibilități:

  • Copiază și inserează URL-ul pe care îl poți trimite prin e-mail, mesaj sau SMS sau
  • Fă clic pe buton pentru a-l distribui pe Facebook, Twitter și LinkedIn

Cum funcționează

Distribuirea pe rețelele de socializare

Dacă îți distribui CV-ul pe rețelele de socializare, te ajutăm cu formatul postării, dar poți edita oricând orice element al ei înainte de a o distribui. 

Funcția de statistici

Noua noastră funcție de Statistici, unică în domeniu, îți permite să urmărești vizualizările CV-ului pe termen scurt și lung. Află cât timp ți-a vizualizat cineva CV-ul și din ce locație. Ai posibilitatea de a găsi oportunități globale în funcție de orașul/țara în care se află cititorii CV-ului tău, așa că ai și ocazia de a nu-i trece cu vederea pe recrutorii interesați! Evaluează interesul cititorilor pe baza schimbărilor din tendințele de vizualizare a CV-ului și operează modificări când consideri că este cazul. 

Extensia Chrome pentru panoul nostru de urmărire a joburilor

Nu uita să folosești excepționala extensie Chrome pentru panoul nostru de urmărire a joburilor, care îți permite să salvezi oportunitățile de angajare și anunțurile imediat ce le vezi, chiar din colțul browserului. 

Este foarte simplu de utilizat:

  • Instalezi extensia din magazinul Google Chrome oficial (gratuit)
  • Te conectezi la cont
  • Cauți anunțuri pe internet
  • Salvezi joburile în colțul din dreapta sus al browserului
  • Apoi, intri în panoul sistemului de urmărire a joburilor. Asta-i tot!

Editarea 

Orice actualizări sau modificări aduse CV-ului vor fi vizibile imediat în CV-ul afișat pe pagina publică. 

Ștergerea și/sau setarea unui CV ca privat 

După ce distribui un URL, CV-ul tău nu mai este privat. Practic, cineva poate copia și distribui acel URL în viitor.Dacă ai distribuit un URL, dar vrei să ai siguranța că CV-ul nu mai este accesibil la acel URL, cea mai bună soluție este să duplici CV-ul care a fost distribuit și apoi să îl ștergi. Astfel, te asiguri că CV-ul va fi asociat cu un URL care nu a fost încă distribuit. Odată ce un CV este șters, URL-ul anterior va fi redirecționat către o pagină 404. 

Nu uita de scrisoarea de intenție

Nu ai doar posibilitatea de a crea rapid CV-ul perfect, ci poți și să redactezi o scrisoare de intenție pe măsură în doar câteva minute. Alege unul dintre modelele noastre de scrisori de intenție concepute de experți și treci la următorul nivel de profesionalism în cel mai scurt timp. Oferim 18 modele inovatoare și inedite de modele de scrisori de intenție, care sunt acea completare ideală pentru CV-ul tău. Poți chiar să combini CV-ul și scrisoarea de intenție într-un singur fișier PDF pentru un grad maxim de confort și organizare. Nu a fost niciodată mai ușor să creezi o combinație consecventă și convingătoare între un CV și o scrisoare de intenție! Trebuie doar să cauți fila cu meniul derulant „Scrisoare de intenție” de pe pagina noastră principală @Cvapp.ro și să urmezi pașii simpli pentru a finaliza scrisoarea de intenție chiar azi.