Cum mi se debitează cardul?

CVapp.ro are câteva opțiuni diferite de facturare pentru abonamentele noastre premium.  Află mai multe despre cum să utilizezi gratuit CVapp.ro.

Facturare în regim de probă și lunar pentru abonamentul premium

Începe să folosești funcțiile noastre premium și fă trecerea la versiunea de probă: ai 7 zile la prețul de 2,95 EUR. Versiunea de probă oferă acces la toate funcțiile noastre premium timp de 7 zile. Dacă, în acest interval, te decizi să-ți anulezi abonamentul lunar, nu îți debităm contul pentru acesta. Dacă perioada de probă este încă activă după 7 zile și nu o anulezi, te înscriem automat într-un abonament lunar premium și facturăm 14,99 EUR la fiecare 4 săptămâni.

Abonamente de 6 luni și anuale

Dacă treci la un abonament premium de 6 luni sau anual, primești o reducere de până la 75% și ai acces la funcții premium pe tot parcursul abonamentului. După 6 sau 12 luni, dacă nu reînnoiești abonamentul, contul tău retrogradează automat la un abonament gratuit, așa că nu trebuie să îți faci griji cu privire la anularea contului. Poți trece oricând la o versiune superioară.

  1. Plăți unice

În funcție de țara de origine, oferim și posibilitatea unor plăți unice. În acest caz, poți descărca CV-ul fără un abonament periodic. Plățile unice nu se reînnoiesc automat, deci nu este nevoie să anulezi, deoarece nu ai un abonament propriu-zis.

Conversii valutare

Abonamentele noastre de probă și premium sunt tarifate și facturate în euro. În funcție de locul în care te afli, acest aspect poate varia, deoarece oferim monede diferite în funcție de țara de origine. În plus, este posibil și ca prețul nostru să fie automat convertit de cardul tău de credit într-un debit în moneda locală din contul tău. Nu controlăm modul în care companiile de carduri de credit convertesc valutele sau conturile de debit. Contactează-ne dacă ai întrebări despre preț sau monedă.

  1. Editarea setărilor de facturare

Gestionează setările de facturare direct din aplicație în CVapp.ro. Conectează-te și fă clic pe Cont în colțul din dreapta sus. Prima pagină este cea în care poți anula abonamentul, șterge contul sau verifica ce tip de abonament ai.  Află cum să îți anulezi contul.