Cum pot urmări candidaturile sau anunțurile specifice?

În medie, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă trimit CV-uri la 25-50 de anunțuri. Aceasta înseamnă că trebuie să țină evidența unui volum cam mare de informații! 

Folosește panoul de urmărire a joburilorde la CVapp.ro pentru a-ți structura procesul și a urmări companiile și anunțurile la care trimiți CV-uri. Gestionează-ți cu ușurință rolul în procesul de angajare și atinge-ți mai rapid obiectivele profesionale. 

Cum funcționează

se afișează

Fă clic pe Urmărire joburi din navigația principală pentru a deschide panoul de bord pentru urmărirea joburilor. Vezi imaginea de mai jos. 

De aici, fă clic pe „Adăugare job” sub orice stare. Vezi imaginea de mai jos.

Stările sunt fixe și te ajută să te organizezi:

  • Favorite - joburi la care vrei să candidezi, dar încă nu ai candidat.
  • Ai candidat - joburi la care ai candidat deja și de la care aștepți răspuns. 
  • Interviu - joburi la care ai fost la interviu și aștepți un răspuns sau joburi pentru care ai programat un interviu.
  • Ofertă - joburi de la care ai o ofertă în așteptare.
  • Respins - joburi la care ai primit un răspuns negativ.

În plus, ne face plăcere să-ți oferim extensia Chrome pentru sistemul de urmărire a joburilor!

Acum, poți salva cu ușurință oportunitățile de joburi și anunțurile pe care le vezi pe internet, chiar din colțul browserului. Este foarte simplu de utilizat:

  • Instalezi extensia din magazinul Google Chrome oficial (gratuit)
  • Te conectezi la cont
  • Cauți anunțuri pe internet
  • Salvezi joburile în colțul din dreapta sus al browserului
  • Apoi, intri în panoul sistemului de urmărire a joburilor. Asta-i tot!

Alertă de funcție nouă!

Îți prezentăm noua și incredibila funcție din creatorul de CV-uri, care te va ajuta să fii și mai bine pregătit pentru interviurile de angajare: Școala de interviuri!Ea îți oferă diverse instrumente utile, inclusiv simulări de interviu, pe baza cărora poți dezvolta strategii de succes pentru această etapă a angajării. Cu Școala de interviuri, poți crea un plan personalizat pentru a avea mai multe șanse de succes. De ce să nu mergi la sigur? Descoperă azi Școala de interviuri!

*Notă: Nu te lăsa descurajat dacă ai candidat la multe joburi și nu primești răspuns. Angajatorii primesc adesea sute de cereri, așa că, dacă nu ți s-a răspuns după 4-6 săptămâni, candidatura ți-a fost cel mai probabil respinsă. Pentru siguranță, îți recomandăm să soliciți totuși un răspuns clar. Cea mai bună strategie este să continui să ajustezi CV-ul și dosarul de candidatură pentru a contacta tot mai mulți angajatori până ce primești un răspuns pozitiv. Poți utiliza și feedbackul de la angajator pentru a-ți îmbunătăți procesul. 

Când ești gata să muți un job dintr-o stare la alta, fă clic și ține apăsat pe job pentru a-l trage într-o altă coloană.

Adăugarea unui job nou

După ce adaugi un job nou pe panou, poți adăuga și detalii precum etichete, linkul către fișa postului, informații despre salariu, note și multe altele. Vezi imaginea de mai jos.

Oferim și opțiunea de a combina CV-ul și scrisoarea de intenție într-un singur fișier PDF pentru mai multă ordine și eficiență în căutarea unui loc de muncă. Vei găsi această nouă funcție în meniul derulant, la opțiunea „Mai multe”, în partea dreaptă a previzualizării CV-ului/scrisorii de intenție. Apoi, trebuie doar să alegi cele două documente pe care vrei să le combini – asta-i tot!

Acum, poți beneficia de noua noastră funcție Statistici, care îți permite să urmărești vizualizările CV-ului pe termen scurt și lung. Află cât timp ți-a vizualizat cineva CV-ul și din ce locație. Ai posibilitatea de a găsi oportunități globale în funcție de orașul/țara în care se află cititorii CV-ului tău, așa că ai și ocazia de a nu-i trece cu vederea pe recrutorii interesați! Evaluează interesul cititorilor pe baza schimbărilor din tendințele de vizualizare a CV-ului și operează modificări când consideri că este cazul. Acesta este instrumentul de feedback suprem, cu care gestionezi eficient CV-ul pe baza reacției celorlalți. 

În curând ✨

Avem în plan câteva funcții interesante pentru procesul de urmărire a joburilor, inclusiv o extensie Chrome gratuită cu care le poți găsi și salva mai ușor. De asemenea, vom oferi o modalitate mai eficientă de a gestiona contactele și multe altele. Dacă te interesează această funcție, urmărește jurnalul nostru de modificări pentru a vedea cele mai recente noutăți.