Cum caut și candidez la joburi pe CVapp.ro?

În loc să cauți anunțuri pe tot felul de site-uri, poți economisi timp căutând pe Indeed și ZipRecruiter, direct din CVapp.ro.

Pentru a căuta joburi, accesează „Căutare job” din meniul superior al aplicației sau accesează acest link. Vezi imaginea de mai jos.

Aici, poți introduce criterii de căutare, cum ar fi funcția, locația, salariul, data postării și chiar și filtre pentru anunțurile de pe Indeed sau ZipRecruiter. Dacă folosești căutarea unui job în aplicație, vei observa că simplificăm puțin procesul prin completarea automată a unora dintre aceste informații.

Nu uita să utilizezi extensia Chrome pentru sistemul de urmărire a joburilor!

Acum, poți salva pe loc oportunitățile de joburi și anunțurile pe care le vezi pe internet, chiar din colțul browserului!

Este foarte simplu de utilizat:

  • Instalezi extensia din magazinul Google Chrome oficial (gratuit)
  • Te conectezi la cont
  • Cauți anunțuri pe internet
  • Salvezi joburile în colțul din dreapta sus al browserului
  • Apoi, intri în panoul sistemului de urmărire a joburilor. Asta-i tot!

23. Ghid introductiv pentru CVapp.ro

Bun venit la CVapp.ro. Acest ghid te va ajuta să profiți la maximum de aplicație și sperăm că te va aduce cu un pas mai aproape de următorul tău loc de muncă. 

Mai jos găsești o serie de răspunsuri la întrebările frecvente privind utilizarea aplicației. Poți accesa și „The Elevator”, blogul nostru, unde ai cele mai recente și mai bune sugestii pentru cei care caută jobul perfect. 

CV-uri

În loc să creezi CV-ul de la zero, creatorul nostru de CV-uri îți prezintă pașii rapizi prin care obții imediat un document perfect. Iată câteva resurse pentru început:

Scrisori de intenție

Dacă incluzi o scrisoare de intenție în candidatură, poți utiliza CVapp.ro și pentru a redacta și descărca scrisori de intenție. Alege unul dintre modelele noastre de scrisori de intenție concepute de experți și treci la următorul nivel de profesionalism în cel mai scurt timp. Acum, oferim 18 modele inovatoare și inedite de modele de scrisori de intenție, care sunt acea completare ideală pentru CV-ul tău. Poți chiar să combini CV-ul și scrisoarea de intenție într-un singur fișier PDF, pentru un grad maxim de confort. 

Căutare job

În funcție de locul în care te afli, poți căuta și candida la milioane de joburi pe CVapp.ro. Combinăm postările de pe Indeed și ZipRecruiter, așa că poți economisi timp când cauți următorul loc de muncă. 

Când cauți un loc de muncă, te poți inspira din descrieri și adăuga cuvinte cheie în CV-uri și scrisori de intenție.

Funcția Oferte 

Acum, ai toate avantajele date de funcția Oferte în fiecare cont CVapp.ro. Cu această funcție, îți dezvolți cariera dincolo de sfera obișnuită: ai recenzii ale CV-urilor din partea experților, servicii educaționale și chiar și avantaje în afaceri. Trebuie doar să accesezi antetul din pagina de cont, să navighezi la secțiunea „Oferte” și să consulți toate oportunitățile excelente disponibile acolo.

Funcția de statistici 

Acum, poți beneficia de noua noastră funcție Statistici, care îți permite să urmărești vizualizările CV-ului pe termen scurt și lung. Află cât timp ți-a vizualizat cineva CV-ul și din ce locație. Ai posibilitatea de a găsi oportunități globale în funcție de orașul/țara în care se află cititorii CV-ului tău, așa că ai și ocazia de a nu-i trece cu vederea pe recrutorii interesați! Evaluează interesul cititorilor pe baza schimbărilor din tendințele de vizualizare a CV-ului și operează modificări când consideri că este cazul. Acesta este instrumentul de feedback suprem, cu care gestionezi eficient CV-ul pe baza reacției celorlalți. 

Îți prezentăm noua și incredibila funcție din creatorul de CV-uri care te va ajuta să fii și mai bine pregătit pentru interviurile de angajare: Școala de interviuri!Ea îți oferă diverse instrumente utile, inclusiv simulări de interviu, pe baza cărora poți dezvolta strategii de succes pentru această etapă a angajării. Cu Școala de interviuri, poți crea un plan personalizat pentru a avea mai multe șanse de succes. De ce să nu mergi la sigur? Descoperă azi Școala de interviuri!

Conturi

Intră gratuit pe CVapp.ro – te poți conecta oricând la CVapp.ro pentru a edita documentele cu linkul magic trimis la adresa ta de e-mail. Află mai multe despre cele mai apreciate funcții ale noastre în abonamentul gratuit. Dacă treci la o versiune de probă sau la un abonament plătit pentru a descărca fișiere PDF, îți poți anula abonamentul oricând din meniul Cont din aplicație. 

Contactează-ne

Ai mai multe moduri de a rămâne la curent cu cele mai recente resurse, de a afla noutăți despre funcțiile noi și de a lua legătura cu echipa noastră de asistență. Nu uita să te abonezi la newsletterul nostru, care le oferă profesioniștilor și celor aflați în căutarea unui loc de muncă cele mai recente și eficiente sfaturi pentru CV-uri și candidaturi! Și încă ceva: îl citești imediat, în mai puțin de 15 minute!

Una dintre cele mai recente și atractive schimbări din ultima vreme a fost fuziunea noastră cu Talent Inc - resursa digitală de top și consilierul de încredere pentru persoane care își caută un loc de muncă de pe întregul glob. Talent Inc. a adăugat CVapp.ro la suita sa de branduri de servicii profesioniste pentru carieră, printre care se numără și TopResume, TopCV și TopInterview. Pentru clienții noștri, aceste schimbări nu pot fi decât pozitive. Vom continua să ne dezvoltăm produsele în aceeași direcție, dar vom investi și mai multe resurse în a face din CVapp.ro superputerea ta profesională!